Rogue Trader - Tusker & Razorback

A felemelkedés kezdő lépései 5. alkalom

5. játék (2017.05.26)

A régi hajónkat letámasztjuk/elrejtjük egy aszteroida övben – ellátjuk jeladóval, hogy később egyszerűbben rá tudjunk találni.
Megérkezünk Zpandex-re, hogy eladjuk a warpból kilépő bolygó, és a rajta lévő Titán (valamint Káoszhorda) jelenlétének, infóját. Persze előre szóltunk, hogy jövünk (hisz ezt igényli az etikett), s így egyszerűbb a cuccokhoz is hozzájutni.
Az egyik kereskedő részleg vezetője, megvendégeli a tiszti kart, némi hedonista züllésre. A fickó Kubilei Capinpin névre hallgat.
A hajó átszerelése feltöltése, és legénység pótlása kb. 3 hónapig tart.
Közben a Navigátor utinaplókat, leírásokat, térképeket keres/vásárol, valamint a "háziszolgába tetet némi fémet, és képzésben részesíti.
Techpapánk felügyeli az átszerelést, és éppítet némi vasat magába.
Kapitányunk a Mechanikussal bótol (Titán adatai/fellelhetősége), Előző hajó eladása, Jelen hajó felszerelése/feltöltése. ZW-429-en Mechanikus hídfőállás létesítése.
12 (a 18-ból) vadászpilótát sikerül betoborozni a hajólegénység mellé.
A hajó hírszerző csapata aktívan túlórázik, hogy ne legyen kakukktojás a felvett egyénekben.
Valentinian kap katonai feji, és háti implantot. A drogpumpája kézi töltéses. Így hosszas kiképzés, és rehabilitáció után Navigátor jobbkezévé/tisztiszolgájává avanzsálódik.
Techpapánk MIU beszerzése annyira jól sikerült, hogy kap mellé még grapling hook-ot.
A hajóra kerül egy raktér, és egy barak. Valamint visszakerül az Aréna, és a Mobil Kápolna is.
A Titán fellelhetőségének helyéért cserébe egy Sentinel sereget kapunk (14 lépegető + 3 tartalék, 50 felderítő katona – gépesített sereg).
Pletykák:
Obscurus sectorban, mintha feszegetnének egy új alszektort… egy kihasználatlan alszektor léte bizonyított. Eprupus alszektor a 34-36 évezredben Birodalmi terület volt, de megtartani nem volt érkezésük, lehetőségük. Jelenleg elfelejtett státuszban van.
Az Insognia kereskedő dinasztia megpróbálta kolonizálni, de súlyos veszteségek árán (egy hajójuk maradt, az is rommá lőve) kellett onnan visszatérniük. Ellenben Sartak Insognia titokban szervezne egy visszautat. Valamint a helyi kiskirályok (több bolygó, mifene) Mussius Linzáék is rá tennék a kezüket. A harmadik versenyző a Ferrandino, Fiorenzi, Hickingbotham család (névleg egyek)
A Linza, és Ferrandino kb egy erőszinten van (ők combosak)
A Fiorenzi, Hickingbotham, és Insognia, hozzánk hasonló alakok.
Tudjuk meg van-e eladósorban lévő lény az Insogniában.
A többi kis Házban esetleg?
Kik a Házak, Milyen pozícióik vannak?
Linza családnak dolgozó, magas rangú birodalmi hivatalnok (korrupt csóka), kiad pár belsős infót:
Sartaknak két lánya van. Az egyik Farah (ha még él), és Joye.
Farah hénány éve 9 éves volt, Joye kb 1 éves lehet jelen idő szerint. És egy fia Vlad. Az expedíció megérkezésekor 74 éves (ötvenes pasinak felel meg). A feleség (Gabriele) még él, a Dinasztia többi tagja odaveszett.
A Linzának van egy hivatalason nem létező felderítő flottája (illegális), amely azt a szektort monitorozza, ahol a ZW-429 van, de nem tudni mit keresnek.
A spion hivatalnokot lehet átfordítani vajh?

Comments

Erinusz Erinusz

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.